CISPER Centru Tîrgu Mureș

 

 

Centrul de Incluziune Sociala pentru Persoanele de Etnie Roma (CISPER) - Centru Tîrgu  Mureș a fost infiintat de catre Asociatia Divers Tirgu Mures, in cursul implementarii proiectului “Crearea si functionarea structurilor de asistenta axate pe ocuparea fortei de munca - Centre de incluziune sociala pentru persoanele de etnie roma”. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 6 - Promovarea incluziunii sociale, Domeniul major de interventie 6.2 - Imbunatatirea accesului si participarii grupurilor vulnerabile pe piata muncii. Nr. Contract:  POSDRU/96/6.2/S/62509 in perioada 1 aprilie 2011 - 31 august 2013. 

In prezent centrul functioneaza pe baza de voluntariat si asigura urmatoarele servicii:

   

● furnizarea de servicii de asistenta sociala primara;

● facilitarea accesului romilor la serviciile si prestatiile sociale asigurate de stat;

● furnizare de servicii de consiliere profesionala si mediere pe piata muncii (acreditat)

Furnizarea serviciilor către beneficiari se face în baza programării telefonice, în zilele de luni-vineri între orele 9.00 - 17.00, la numărul de telefon 0265-311727.

Beneficiarii care nu au posibilitatea financiară să acopere costul convorbirii telefonice sunt rugați să apeleze numărul și vor fi contactați la numărul de unde au sunat în cel mai scurt timp posibil.

 

Aici puteti accesa siteul proiectului

Aici puteti asculta spotul audio al proiectului