14.04.2015

INVITAȚIE

            În perioada 16 – 24 mai 2015, va avea loc Târgul organizaţiilor neguvernamentale „Împreună pentru comunitate”, ediţia a XIII-a, având ca tematică centrală creșterea impactului organizațiilor civice asupra comunității prin dezvoltare organizațională și networking.

Vă invităm să participaţi la unul din cele mai importante evenimente anuale publice şi de imagine ale sectorului ONG mureşean.

            Târgul ONG doreşte să ofere un cadru adecvat prin care organizaţiile neguvernamentale din domenii foarte diferite de activitate pot să interacţioneze, o dată pe an, arătând comunităţii oferta de servicii sau alte tipuri de activităţi, respectiv atrăgând voluntari şi 2% din impozitul pe venit al membrilor comunităţii. În cadrul evenimentului se va desfășura ediția V a concursului ”SWIMATHON” și Gala ONG, respectiv vor avea loc dezbateri în cadrul cafenelei civice și a altor evenimente pe tematici diverse, acestea din urmă fiind organizate de ONGurile participante la târg.

Aşteptăm înscrierile de participarepână cel târziu în data de 7 mai 2014. Informaţii actualizate şi fişa de înscriere se găsesc pe www.divers.org.ro.

Participarea este gratuită, fiecare organizaţie trebuie însă să contribuie cu un obiect care să fie dat ulterior ca şi premiu la unul din concursurile organizate în cadrul Târgului, aceste obiecte trebuie predate organizatorilor până în data de 7 mai.

Aşteptăm de asemenea înscrierea până în data de 30 aprilie a propunerilor de activități derulate de către ONGurile participante care doresc să contribuie la reuşita evenimentului prin organizarea unor ateliere de lucru, mese rotunde, concursuri sportive, momente culturale sau altele în perioada 16 – 24 mai.

Invităm pe această cale instituţiile publice şi mass media mureşeană să se alăture ca şi participanţi cu câte un stand de prezentare în cadrul Târgului în data de 16 mai.

Invităm pe această cale firmele mureşene şi instituţiile publice să sprijine manifestarea prin sponzorizarea evenimentului în natură sau bani, deasemenea aşteptăm voluntari care să ajute la buna desfăşurare a evenimentului.

 

Inițiatori ai evenimentului sunt: Asociația Divers, Fundația Alpha Transilvană, Fundația Comunitară Mureș, Asociatia Maini Unite

 

Înscrierile se vor trimite la: Koreck Maria, office@divers.org.ro,

                                           Tel: 0265-311727, Fax: 0372-897268

Formular_de_participare