13.05.2015

Dezvoltarea comunității ...

Dezvoltarea comunității noastre depinde de fiecare membru al comunității, fără un nivel de educație cât mai ridicat al tuturor membrilor comunității, vom avea cu toții de suferit. Totodată toți copiii au dreptul de a beneficia de o educație de calitate, indiferent de condițiile sociale sau de etnia familiilor din care provin. În cazul copiilor defavorizați această educație se poate oferi doar prin acordarea unui sprijin din partea comunității, sprijin pe care părinții copiilor nu îl acordă din varii motive copiilor. Acestea sunt motivele pentru care echipa Divers, multiculturală, diversă și din punct de vedere al vârstei înoată și speră să obțină sprijin financiar centrului educațional prin care oferă școală după școală deja al treilea an copiilor dezavantajați din Tîrgu Mureș.

Membri echipei sunt: Pethő Csaba - chitaristul formației rock Vecker, Szabó Péter - fondator Linguaproof, Voro Ligia - jurnalistă la cotidianul ZI de ZI, Farkas Csaba - firma Reea, Peti András - viceprimar, Szász Attila - redactor șef adjunct Radio Tîrgu Mureș.

Puteți dona online http://www.swimathon.ms/… sau in data de 24 mai la ora 9.00 la eveniment la bazinul olimpic din Weekend.