04.05.2016

INVITAȚIE

 În perioada 19 – 21 mai 2016, va avea loc Târgul organizaţiilor neguvernamentale „Împreună pentru comunitate”, ediţia a XIV-a, având ca tematică centrală importanța parteneriatelor și a dezvoltării durabile în viața comunității locale.

Vă invităm să participaţi la unul din cele mai importante evenimente anuale publice şi de imagine ale sectorului ONG mureşean în cadrul căreia se organizează primul Festival de Street Music din Tîrgu Mureș.

Târgul ONG doreşte să ofere un cadru adecvat prin care organizaţiile neguvernamentale din domenii foarte diferite de activitate pot să interacţioneze, o dată pe an, arătând comunităţii oferta de servicii sau alte tipuri de activităţi, respectiv atrăgând voluntari şi 2% din impozitul pe venit al membrilor comunităţii.

Aşteptăm înscrierile de participarepână în data de 7 mai 2016. Informaţii actualizate şi fişa de înscriere se găsesc pe www.divers.org.ro.

Aşteptăm de asemenea înscrierea până în data de 7 mai a propunerilor de activități derulate de către ONGurile participante care doresc să contribuie la reuşita evenimentului prin organizarea unor ateliere de lucru, mese rotunde, concursuri sportive, momente culturale sau altele în perioada 19 - 21 mai 2016.

Invităm pe această cale instituţiile publice şi mass media mureşeană să se alăture ca şi participanţi cu câte un stand de prezentare în cadrul Târgului în data de 21 mai.

Invităm pe această cale firmele mureşene şi instituţiile publice să sprijine evenimentul prin sponsorizarea evenimentului în natură sau bani, deasemenea aşteptăm voluntari care să ajute la buna desfăşurare a evenimentului.


Inițiatori ai evenimentului sunt: Asociația Divers, Fundația Alpha Transilvană, Fundația Comunitară Mureșîn parteneriat cu Asociația Mâini Unite.


Înscrierile se vor trimite la: Koreck Maria, office@divers.org.ro,

Tel: 0265-311727, 0722-318605

Pagina ONG

Program

Formular de participare