07.02.2017

Masa rotundă FACE la București

Centre (IPE)  International Projects in Education, Zürich University of Teacher Education și Asociația Divers a organizat în data de 26 ianuarie 2017 la Impact Hub București masa rotundă intitulată ”FACE – Familii și copii în educație”. Scopul mesei rotunde a fost de a crea o rețea de entități interesate în a lucra cu materialul didactic auxiliar FACE.  Membri acestei rețele urmând să îmbunătățească...detalii

Categorie stiri home

20.01.2017

Asociația Divers organizează masa rotundă intitulată ”FACE – Familii și copii în educație”

Centre (IPE)  International Projects in Education, Zürich University of Teacher Education și Asociația Divers organizează în data de 26 ianuarie 2017, ora 9.45 în Sala San Francisco, Impact Hub București din str. Halelor nr. 5, masa rotundă intitulată ”FACE – Familii și copii în educație”.
Scopul mesei...detalii

Categorie stiri home

09.11.2016

Asociatia Divers starts a new project on countering hate speech

Asociatia Divers is a partner under a two-year project - Coalition of Positive Messengers to Counter Online Hate Speech, funded by the European Commission – Directorate-General Justice, which started on 1 October 2016 and will end on 30 September 2018.The project is being implemented by a consortium of 8 organizations from 7 countries: Sofia Development Association (Bulgaria) – lead partner, Libera Università di Lingue e Comunicazione IULM - IUL (Italy), the Languages Company (United Kingdom), Center for Peace...detalii

Categorie stiri home

09.11.2016

Asociația Divers începe un nou proiect privind combaterea discursului de ură

Asociația Divers este partener într-un proiect de doi ani, intitulat „Coaliția de mesageri pozitivi pentru a combate discursul de ură în mediul online”, finanțat de Comisia Europeană – Directoratul General pentru Justiție, care a început la 01 octombrie 2016 și se va încheia la 30 septembrie 2018.Proiectul este implementat de un consorțiu alcătuit de 8 organizații din 7 țări: Sofia Development Association (Bulgaria) – partenerul principal, Libera Università di Lingue e Comunicazione IULM - IUL (Italy), Compania Languages...detalii

Categorie stiri home

04.05.2016

MEGHIVÓ

2016 május 19-21 között kerül sor a 14. Civil Szervezetek „Együtt a közösségért” Vásárára a Maros megyei civil szféra egyik legfontosabb évi eseményére. A rendezvényidei tematikája a civil szervezetek közötti partneri kapcsolatok és a fenntartható fejlődés fontossága a helyi közösség életében.

A Civil Szervezetek Vására megfelelő keretet...detalii


04.05.2016

INVITAȚIE

 În perioada 19 – 21 mai 2016, va avea loc Târgul organizaţiilor neguvernamentale „Împreună pentru comunitate”, ediţia a XIV-a, având ca tematică centrală importanța parteneriatelor și a dezvoltării durabile în viața comunității locale.

Vă invităm să participaţi la unul din cele mai importante evenimente anuale publice şi de imagine ale sectorului ONG mureşean în cadrul căreia se organizează primul Festival de Street Music din Tîrgu Mureș.

Târgul ONG doreşte să ofere un cadru adecvat prin care organizaţiile...detalii

Categorie stiri home

03.05.2016

În aceasta vară: startul călătoriei care face diferanța

La selecție vor avea prioritate tinerii care se angajează în demersul NOW pe o durată mai lungă și doresc să contribuie la schimbare punând în aplicație cele învățate cu spijinul asociației noastre. Pot aplica deopotrivă tineri care nu au mijloacele financiare necesare pentru a acoperi costurile participării, cât și cei care pot contribui parțial sau integral la costuri.

Afișarea rezultatelor de la 8 până la 14</span> din 104</span>

« Prima

Precedenta

1-7

8-14

15-21

22-28

29-35

36-42

43-49

Următoarea

Ultima»