INVITAȚIE

 

În perioada 15 februarie – 6 iunie 2018 se desfăşoară Concursul Naţional pentru Elevi „Diversitatea - O Şansă în plus pentru viitor, ediția a XII-a, derulat de către Ministerul Educaţiei Naționale, în parteneriat cu Asociaţia “Divers”. Invităm pe această cale elevii din toată țara să formeze echipe multiculturale și să se înscrie la concurs până în data de 31 martie 2018  prin trimiterea fișei de înscriere la adresa de e-mail office@divers.org.ro.

            Concursul Naţional pentru Elevi „Diversitatea - O Şansă în plus pentru viitor, a fost o provocare adresată elevilor din toată țara care sunt rugaţi să formeze echipe de câte 5 elevi formate din fete şi băieţi iar cel puţin un membru al echipei să aparţină unei alte etnii decât cea majoritară. Concurenţii vor realiza o probă creativ-artistică care trebuie să reflecte viziunea elevilor despre diversitate care va fi prezentat pe plan local în cadrul unui mic spectacol și va fi filmat. Filmul va participa la o preselecție la care juriul va selecta participanții la faza națională a concursului. Filmul trebuie trimis electronic până în data de 3 mai 2018 la Asociația Divers la adresa de e-mail office@divers.og.ro (prin Wetransfer de exemplu, sau share prin Dropbox, etc) sau prin poștă.

La faza națională la Măgurele, județul Ilfov, 3-6 iunie 2018, echipele vor parcurge o probă teoretică cu întrebări tip grilă din domeniile educaţiei civice şi istoria, tradiţiile şi obiceiurile minorităţilor naţionale, respectiv proba creativ artistică prezentată și la faza locală.

                       

            Înscriere și informații suplimentare la 0722-318605, Koreck Maria, office@divers.org.ro.