Consultati sau Descarcati Programul taberei, 29 iulie – 4 august 2012

Au fost selectati pentru tabra de creatie de la Sanvasii

Asociaţia Divers cu sprijinul Departamentului pentru Relaţii Interetnice organizează în cadrul programului "Diversitatea – O Şansă în Plus pentru Viitor" o tabără de creaţie interculturală pentru tineri cu scopul realizării
"Calendarului Diversităţii 2013" la Sînvasii, judeţul Mureş
în perioada 29 iulie-4 august 2012.

Ocuparea locurilor în tabără s-a făcut în urma unei selecții a lucrărilor trimise. 

Mai jos găsiți lista elevilor selectați șă participle în această tabără la cele două categorii pictură respectiv fotografie.

Pentru atelierele de pictura:

Ioana Buzoianu
Bratu Mariana
Cuculici Anca
Bloju Edina
Ilas Miruna
Larivanov Ana
MariaArsene
Diana Teodora

Pentru atelierele de fotografie:
Nicu AndreeaElena
Mircescu Alex

Invitaţie participare la tabără

Asociaţia Divers cu sprijinul Departamentului pentru Relaţii Interetnice organizează în cadrul programului "Diversitatea – O Şansă în Plus pentru Viitor" o tabără de creaţie interculturală pentru tineri cu scopul realizării "Calendarului Diversităţii 2013".

 Organizatorii oferă 9 locuri gratuite în tabăra de creaţie care se desfăşoară la Sînvasii, judeţul Mureş în perioada 29 iulie-4 august 2012.

Ocuparea locurilor din tabără se va face în baza unei selecţii de către organizatori. Pentru a participa la selecţie tinerii (14-20 ani) care doresc să participe la această tabără trebuie să trimită o lucrare realizată (desen, grafică, pictură,  etc) în format electronic (fotografie sau imagine scanată a lucrării) însoţită de o scrisoare de intenţie de participare la realizarea Calendarului Diversităţii şi o scrisoare de angajament a părinţilor prin care sunt de acord cu această participare. Creațiile realizate în tabără vor fi expuse la Expoziția de creații vizuale începând cu 4 august 2012.

Totodată se lansează și un concurs național de fotografie cu tematica prezentării diversității etnoculturale din România pentru tineri cu vârste cuprinse între 14 și 20 ani din toată țara. Dintre autorii lucrărilor înscrise la concurs vor fi selectați 3 participanți în tabăra de creație de artă vizuală interculturală de la Sînvasii. Selecția se va face de către un juriu de specialitate și reprezentant al Asociației Divers. 

Din lucrările trimise la concurs vor fi selectate și filele Calendarului ”Diversitatea” 2013 care vor fi expuse la Expoziția de creații vizuale începând cu 4 august 2012. Se acceptă fotografii în culori, sau alb negru, în format digital de minim 300 dpi, care vor fi mărite la dimensiunea de 30 x 40 cm. Un concurent poate să trimită maximum 10 fotografii pe suport electronic CD sau DVD sau la adresa de e-mail al asociației divers@divers.org.ro. Fotografiile trebuie să fie însoțite de următorul borderou de înscriere completat: 

Nr. crt .Numele autorului Titlul fotografieiAdresa de contacte-mail/nr. telefon 
     

Suportul electronic nu va fi înapoiat autorului. 

Fotografiile pot fi folosite în publicațiile editate de asociație cu menționarea autorului și titlul fotografiilor. Cei care se înscriu în concurs acceptă automat această condiție. 

Înscrierea la selecție se poate face până în data de 20 iunie 2012 ora 17.00 la sediul CISPER  în Tîrgu Mureș, strada Călărașilor, nr. 34/16, sau prin poșta electronică la adresa: divers@divers.org.ro, persoana de contact dna Elena Cârdei, 0736-644048.

Calendarul Diversitattea 2012 - creatie a tinerilor liceeni in editia 2011 a taberei