Targul ONG 2013

În perioada 11 - 18 mai 2013, Asociaţia Divers organizează Târgul organizaţiilor neguvernamentale „Împreună pentru comunitate”, ediţia a XI-a, având ca tematică centrală dezvoltarea rețelelor profesionale ONG în județul Mureș și a relațiilor cu posibili donatori. 

Vă invităm să participaţi la unul din cele mai importante evenimente anuale publice şi de imagine ale sectorului ONG mureşean.

Târgul ONG doreşte să ofere un cadru adecvat prin care organizaţiile neguvernamentale din domenii foarte diferite de activitate pot să interacţioneze, o dată pe an, arătând comunităţii oferta de servicii sau alte tipuri de activităţi, respectiv atrăgând voluntari şi 2% din impozitul pe venit al membrilor comunităţii. Totodată se vor promova diferitele metode de susținere a activității ONG-urilor prin organizarea ediției III a concursului ”SWIMATHON”, primului Semi-maraton din Tîrgu Mureș, unei mese rotunde și a unui concert de binefacere în aer liber în seara zilei de 11 mai.

Aşteptăm înscrierile de participare până cel târziu în data de 2 mai 2013 ora 12.00. Informaţii actualizate şi fişa de înscriere se găsesc pe www.divers.org.ro.Participarea este gratuită, fiecare organizaţie trebuie însă să contribuie cu un obiect care să fie dat ulterior ca şi premiu la unul din concursurile organizate în cadrul Târgului, acestea trebuie predate organizatorilor până în data de 2 mai.

Aşteptăm de asemenea înscrierea până în data de 12 aprilie a propunerilor de activități derulate de către ONGurile participante care doresc să contribuie la reuşita evenimentului prin organizarea unor ateliere de lucru, mese rotunde, concursuri sportive, momente culturale sau altele în perioada 11 – 18 mai. Invităm pe această cale instituţiile publice şi mass media mureşeană să se alăture ca şi participanţi cu câte un stand de prezentare în cadrul Târgului în data de 11 mai.Invităm pe această cale firmele mureşene şi instituţiile publice să sprijine manifestarea prin sponzorizarea evenimentului în natură sau bani, deasemenea aşteptăm voluntari care să ajute la buna desfăşurare a evenimentului. 

Parteneri ai evenimentului sunt: Fundația Alpha Transilvană, Fundația Comunitară Mureș, Asociația Sănătate și Speranță, Centrul Cultural Tîrgu Mureș, Asociația Euro-Media Advertising și Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş.

Primii parteneri media sunt: Televiziunea Tîrgu Mureș, Radio Tîrgu Mures și Erdély TV.

Înscrierile se vor trimite la:

Aron Bianca, divers@divers.org.ro, Tel/Fax: 0265-311727

Cu propuneri de activități și parteneriate vă rugăm să vă adresaţi:

Koreck Maria, office@divers.org.ro, Tel/Fax: 0265-311727

 

Pentru participare, vă rugăm să completaţi  formularul de aici: