Targul ONG 2014

În perioada 10 - 17 mai 2014, va avea loc Târgul organizaţiilor neguvernamentale „Împreună pentru comunitate”, ediţia a XII-a, având ca tematică centrală implicarea civică.

Vă invităm să participaţi la unul din cele mai importante evenimente anuale publice şi de imagine ale sectorului ONG mureşean.

            Târgul ONG doreşte să ofere un cadru adecvat prin care organizaţiile neguvernamentale din domenii foarte diferite de activitate pot să interacţioneze, o dată pe an, arătând comunităţii oferta de servicii sau alte tipuri de activităţi, respectiv atrăgând voluntari şi 2% din impozitul pe venit al membrilor comunităţii. În cadrul evenimentului se va desfășura ediția IV a concursului ”SWIMATHON” și Gala ONG, respectiv vor avea loc dezbateri în cadrul cafenelei civice și a unor mese rotunde pe tematici diverse.

Aşteptăm înscrierile de participarepână cel târziu în data de 2 mai 2014. Informaţii actualizate şi fişa de înscriere se găsesc pe www.divers.org.ro.

Participarea este gratuită, fiecare organizaţie trebuie însă să contribuie cu un obiect care să fie dat ulterior ca şi premiu la unul din concursurile organizate în cadrul Târgului, aceste obiecte trebuie predate organizatorilor până în data de 2 mai.

Aşteptăm de asemenea înscrierea până în data de 25 aprilie a propunerilor de activități derulate de către ONGurile participante care doresc să contribuie la reuşita evenimentului prin organizarea unor ateliere de lucru, mese rotunde, concursuri sportive, momente culturale sau altele în perioada 10 – 17 mai. Invităm pe această cale instituţiile publice şi mass media mureşeană să se alăture ca şi participanţi cu câte un stand de prezentare în cadrul Târgului în data de 10 mai.

Invităm pe această cale firmele mureşene şi instituţiile publice să sprijine manifestarea prin sponzorizarea evenimentului în natură sau bani, deasemenea aşteptăm voluntari care să ajute la buna desfăşurare a evenimentului.

 

Inițiatori ai evenimentului sunt: Asociația Divers, Fundația Alpha Transilvană, Fundația Comunitară Mureș

Co-organizatoriai evenimentului sunt:, Centrul Cultural Tîrgu Mureș, Asociația K’Arte, Asociația Salvamont Salvaspeo Mureș, Asociația Mâini Unite

Partener al evenimentului este:Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş.

Primii parteneri media sunt: Televiziunea Tîrgu Mureș, Radio Tîrgu Mures, Erdély TV, Zi de Zi, Népújság.

 

Înscrierile se vor trimite la: Koreck Maria, office@divers.org.ro,

                                           Tel: 0265-311727, Fax: 0372-897268

 

Pentru participare, vă rugăm să completaţi  formularul de aici: