CALL NOW
0265-311727

Home page

TÂRG ONG  - CIVIL SZERVEZETEK VÁSÁRA  - 2024

 

 

Noutăți

  1. Lead Online

On February 6, all partners of the LEAD-Online EU project gathered in Brussels for the final event of the project. This event marked the closing of our project where we presented the achievements, shared useful insights and encouraged discussions on shaping a safer and more inclusive digital environment, with a focus on combating hate speech through digital tools like the online assessment tool and the virtual Hate Out game.

05.06.2024
  1. Vizita excelenței sale ambasadorul SUA, doamna Kathleen Kavalec la Mureș Hub

Am avut privilegiul să primim la Mures Hub vizita doamnei ambasador al Statelor Unite ale Americii, doamna Kathleen Kavalec. Am discutat cu aceasta despre situaţia refugiaţilor ucraineni şi a comunităţilor marginalizate din judeţul Mureş. Am prezentat din perspectiva Asociației Divers provocările sociale din judeţul Mureş şi soluţiile pe care le-am dezvoltat în cadrul proiectelor pe care le coordonăm.

09.10.2023
  1. Tabara de vara

Asociația Divers în parteneriat cu Asociația Suryam a organizat cu ocazia Zilei internaționale a Copiilor "Căsuța de Joacă" pe terasa Cupolei din Cetate în data de 1 iunie, între orele 15:00 - 18:00. 
Peste 500 de copii români, maghiari, ucraineni și romi s-au bucurat de activități handmade (împăslire, împletire din hârtie, colorat mandala, creare bufnițe din carton ondulat) și jocuri în aer liber și logice.

01.06.2023
  1. Tabără Interculturală

Datorită oamenilor de bine de la Pensiunea Ovidiu și Paula de la Ibănești 20 copii ucrainieni, români, maghiari și romi au avut parte în perioada 28-30 august de o tabără interculturală la aer curat și o împrejurime liniștitoare, de care au cu toții mare nevoie.

12.09.2023