HÍVJ MOST
0265-311727

CIVIL SZERVEZETEK VÁSÁRA 2024

Szeretettel meghívjuk a Maros megyei civil szervezeteket 2024. május 9. - 11. között sorra kerülő XXI. “Együtt a közösségért” civil szervezetek vásárára, mely a Maros megyei civil szervezetek egyik legjelentősebb nyilvános eseménye.

Május 9-én 16.00 órakor a Bernády Házban, Horea utca 6. szám, sor kerül a Helyi, regionális, országos és nemzetközi partnerségek hozzájárulása a civil szféra és a marosvásárhelyi/megyei közösség fejlődéséhez című civil kávézóra.

Május 11-én, a Rózsák terén 10.30 és 17.00 óra között a civil szervezetek interaktív standoknál bemutatják tevékenységeiket. 10.30 órakor a Civil Cross-r kerül sor és 12.00 órakor a Civil Szolidaritás Menetére várják a marosvásárhelyieket, ezzel mutathatják ki támogatásukat a civil szervezetek és az önkéntesek munkája iránt. A virágóra körül kulturális eseményekre és érzékenyítő flash mob-okra kerül sor.

A Civil szervezetek vásárának szándéka, hogy évente megfelelő keretet teremtsen a különböző tevékenységi körökben működő civil szervezetek együttműködésének, bemutatva a közösségnek szolgáltatási ajánlatukat vagy más típusú tevékenységeket, alkalmat biztosítva az önkéntesek bevonására, valamint a személyi jövedelemadó 3,5% -nak bevonzására.

Az eseményt a Divers Egyesület, Maros Közösségi Alapítvány , Transilvana Alpha Alapítvány és a Mâini Unite Egyesület szervezi a Maros Megyei Tanács anyagi támogatásával , valamint Marosvásárhely Municípium Polgármesteri Hivatalának közreműködésével.