CALL NOW
0265-311727

INVITAȚIE LA CĂUTARE DE COMORI INTERCULTURAL

sociația Divers și Asociația Suryam invită copii și tinerii cu vârsta de peste 12 ani să participe în data de 28 octombrie între orele 11.00 și 13.00 la o căutare de comori intercultural prin care în echipe mixte din punct de vedere etnic participanții vor cunoaște locurile din Tîrgu Mureș care prezintă interes din punct de vedere cultural, astfel participanții vor cunoaște mai bine orașul în care trăiesc. Activitatea se va derula în limbile română, maghiară, ucraineană și engleză.

Așteptăm înscrierea participanților la office@divers.org.ro sau la 0769-041200 până în data de 27 octombrie 2023. Participanții vor primi diplomă de participare și premii simbolice.  

Proiectul Mureș HUB Intercultural se implementează în perioada 1 aprilie – 31 octombrie 2023 și are o valoare de 113.800 lei. Proiectul are mai multe componente care promovează pe lângă cunoașterea reciprocă între participanți și însușirea unor competențe multilingve de bază, cu ajutorul căruia copii și tinerii ucrainieni, români, maghiari și romi vor putea comunica între ei. S-au organizat activități cu teme ce țin de alimentație, sport, jocuri, respectiv ateliere de creative și tabere interculturale la care s-au folosit metodele educației interculturale, punțnd accent pe formarea grupului și dezvoltarea empatiei, aptitudinilor de comunicare și cele de a lucra în grup. Activitatea de încheiere al proiectului este Căutarea de comori interculturale din data de 27 octombrie. 

Proiectul Mureș HUB Intercultural este derulat de Asociația Divers în parteneriat cu Asociația Suryam și finanțat prin programul Efectiv Civic, dezvoltat de FDSC – Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu RAF – Romanian American Foundation.

Published on
Fri, 10/20/2023 - 19:27